Morlivet

Forlystelser for de helt små.

27. maj 2017

07b5956e-da56-4445-9b2d-bed32aaf82b0

Står du også og tænker – hvad hulen gør jeg nu hvor ferien nærmer sig hastigt?? Hvad skal jeg finde på af sjove oplevelser for mine små krudtugler?? Der er jo ikke så meget for de helt små når det kommer til forlystelsesparker og andet gøgl. Men fat mod for der findes rent faktisk en del af sjove oplevelser som selv de små kan være med til. Djurs Sommerland er bla. en af disse. Jeg besøgte selv stedet den anden dag, og sikken glad unge jeg så på. Hun var lutter lys og kæmpe smil plasteret over hele krøderen.

Det gode ved Djurs Sommerland er at man både er ude i naturen og tivoli samtidigt, og så er der trampoliner og legepladser i hobetal. Det er et ren eldorado for de små. Men der er noget for alle str og aldre i Djurs Sommerland så der er ingen undskyldning for ikke at give det et besøg.

Vi ankom hen på formiddagen og tog hjem omkring 16:30. Der var Samara også godt brugt og gik kold 1 min efter jeg havde sat hende i autostolen og det er uden overdrivelse. Men hun var en glad og træt pige så hun fik lov til at nappe en morfar på turen hjem. Og møgbeskidt var hun også, men som man siger – beskidte børn er glade børn 😀

Så vil du have nogle glade og trætte unger hjem, så du kan få en mor eller far aften så er Djurs Sommerland helt klart at anbefale. 😉

Her er en lille video fra vores tur i Piratfisken som er for de helt små i følge med voksen 😀

[vidcore vid=”o6jFcHD7″]

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar