Jeg kan lide

Få lange lokker som Rapunsel!

24. maj 2017

Sidder du lige som jeg og drømmer om lange lokker? Jeg har nu fundet en løsning som kan hjælpe mig lidt på vej til at få ønsket opfyldt. Med Hair Growth Activator fra DNC (Delicate Natural Cosmetics) er du et skridt nærmere at ligne Rapunsel.

img_5787

Og hvis du så tænker – jamen mit hår er tørt og kan slet ikke nå at gro før det knækker, så er der også en formula til netop denne hår type – normal to dry hair. Men hvad så hvis jeg har tyndt og fint hår? Her er der igen en formula som også er tilpasset denne hår type. Nemlig thin and dyed hair.

Selv til de som lider af skæl kan der også fåes en formula som både får gang i vokseprocessen og modvirker skæl. Hvem vil ikke gerne have sådan en pakkeløsning? Denne formula hedder så simpelt – anti-dandruff.

img_5788

Det er såre simpelt at bruge Hair Growth Activator fra DNC  alt du skal gøre er at komme posen/olien i en kop varmt vand i 3-5 minutter og så ellers ryste posen og så bare i hovedbunden med olien og masser det lidt, så det får godt fat. Kom en hætte eller pose over håret og lad det hele trække i 40 min. Det bedste er at gøre det lige før en hårvask/bad. Du kan bruge olien lige så ofte du vil, så der er intet der holder dig tilbage fra at gå amok i din stræben efter at være Rapunsel look a like 😀 Resultat vil kunne ses indenfor en månedes tid.

Tænker du så nu – jamen hvordan fungere det så?? Kan jeg regne med at se en forskel? Ja, det kan du netop fordi at olien trænger ned og ind i hårrødderne hvor denne stimulere væksten af håret, så det derved gror en tand hurtigere end normalt. Og netop fordi olien også modvirker tørt og herved spaltet hår vil dit hår have de rette elementer for at vokse sig længere end normalt. Det er da bare win win!!

Jeg er ihvertfald gået all in på jagten efter de lange lokker!! Sæt jagten igang her DNC

Jeg har lige målt mit hår og nu går det mig til midt ryg hvor det er længst men ellers går det mig til lige under skulderbladene i siderne.

fullsizerender

Kærligst

B

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar