Livet som mor

Er vi for nøgenforskrækket??

30. maj 2017

Jeg har lagt mærke til at vi igennem den seneste tid har haft megen fokus på nøgenhed. Det er blevet meget “farligt” at være mere eller mindre afklædt i det offentlige rum, og desværre forstærker vi denne forskrækkelse til vore medmennesker og vi projicere den så videre til  vores børn osv osv. Det er skruen uden ende. Jeg mener at vi skal passe på med ikke at gøre vores børn bange for det som er mest naturligt i vores verden, nemlig at være nøgen. Nej med det siger jeg ikke at vi skal rende rundt som en hel nation nudister, men vi skal dælme ikke give vores børn et forskruet forhold til deres krop og det at være nøgen. Min datter skal ikke være blufærdig på den usunde facon.img_6002-1

Hun skal nyde at rende rundt med numsen bar og babyfedtet som bare blævre derud af når hun leger i haven eller på stranden, og hun gerne vil bade nøgen. Det skal hun ved den gode gud have lov til uden at jeg skal sidde og sige nej skat du skal huske at andre folk ser. Hun er uskyldig og aner ikke noget om seksualitet og det skal hun heller ikke vide før hun er gammel nok. Det er ikke hendes opgave at forholde sig til pædofile og andre perverter, det er 100% min opgave at våge over hende alt imens hun stadig har sin troskyldighed intakt.

Så kan man mene om det hvad man vil, men jeg er ret sikker på at det er sådan man får et barn der i sine teenage og voksen år har et naturligt forhold til sin krop og nøgenhed. Jeg blev selv opdraget sådan og har ikke haft problemer med at være nøgen og ej heller følt at jeg skulle gemme mig væk fordi grimme folk lurer ved hvert hjørne. Lad barnet være i den uskyldige bobbel de nu er i så længe de er små.

Vi skal selvfølgelig lære dem at fremmede skal man ikke gå med hjem og man skal heller ikke tale med fremmede uden at mor eller far er tilstede (medmindre man er blevet væk og har brug for hjælp) men så skal den heller ikke gå længere, sådan at de små bliver sky overfor alt der er fremmede.

img_6010

Jeg synes at det hele har taget overhånd og meget ender i misforståelser fordi at børn netop ikke forstår hvordan noget er rigtigt eller forkert når det kommer til ufarlige voksne som måske kommer til at røre et sted mor og far har sagt at de ikke må.  Feks i vuggestuen, og de så går hjem og fortæller at de nu er blevet berørt det sted som er fy. Det er jo netop derfor at mandlige pædagoger er smidt på gabestokken pga misforståelser.

Så jeg mener at vi skal passe på med hvordan vi vælger at oplyse vore børn om faren ved visse mennesker. Det kan hurtigt ende i at en uskyldig beskyldes og defor får ødelagt sit liv. NEJ jeg mener igen ikke at vi skal vende det blinde øje til, men vi skal passe på med ikke at gøre vore børn til små dommere for hvornår noget er rigtigt og forkert. Vi er voksne og os der skal passe på dem sammen med personalet i den institution de nu går på.

[vidcore vid=”rjL49AJ3″]

Derfor er jeg også stærk tilhænger af at vi ikke må gøre vores børn til små frygtsomme individer som kun lære at frygte verden omkring dem. Min datter får lov til at være nøgen når hun har lyst, så længe det er i et miljø der tillader det. Vi går ikke i Matas eller Bilka etc og kun jeg er påklædt, men er vi ude i naturen, på strande eller anden udendørs aktiviteter som bla Djurs Sommerland (dog iført ble i dette tilfælde) hvor det er muligt, ja så er hun nøgen og hun elsker det altså.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar