Livet som mor

En oplevelse for hele familien!

26. maj 2017

img_5951

Jeg tillod mig at holde fri på denne dag selvom jeg normalt  aldrig holder fri. Men denne gang syntes jeg at vi skulle have en dag sammen, min datter og jeg. Så vi tog en tur i Randers Regnskov og så alle de smukke eksotiske dyr. Godt nok er jeg ikke fan af vilde dyr i fangeskab, men nu støttede jeg det ved at besøge det. Min datter skulle have lov til at opleve dyrene og lige pt har vi ikke råd til at tage på en rigtig safari, plus det måske er en anelse sikrere at besøge Randers Regnskov end junglen med alle dets gifte og farlige dyr.

Så det måtte være sådan. Men på den anden side hvis ingen holdt nogen af disse dyr i fangeskab ville nogle af dem blive ofre for krybskyttere, som desværre kun ser $ tegn i disse væsner. Trist men sandt!

Men vi havde en MEGET varm omend en fantastisk dag.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar