Jeg kan lide

Bliv sommerbrun uden UV-stråler

6. maj 2017

img_5251

Hvis du også er en af dem som tænker lidt over hvad du egentlig udsætter din hud for, så læs videre! For jeg har selv holdt mig væk fra UV-ståler og derfor skånet min hud for både skoldning, tørhed og læderhud loooket. Og så kan det være at du tænker – jamen alt andet får mig til at ligne en gulerod, så hvordan bliver jeg så brun?? Eller også er du måske en af dem som ikke er så velsignet med pigmentering i huden.

Der er råd på vej lige her! Sunspa har en hel række lækre selftanning produkter fra både mousse, lotion til spray on tan. Og så fåes de i flere toner sådan at der netop også er en sommer passer til din hud! Jeg er bla også vild med deres body-fitness spray tan da den er god til aktive mennesker som jeg, vi har jo en tendens til at svede lidt 😉 Og den er perfekt til dette da den ikke smitter af på tøjet og er baseret på netop aktive/sportsmennesker. Så der er ikke nogen undskyldning for at udsætte sin for skadelige UVA og UVB stråler når man kan skåne sig selv for disse ved brug af selftan. Så slut med at ligne en runken rosin eller risikere modermærkekræft som er den farlige kræftform. Hudkræft er ikke den farlige version som mange tror, modermærkekræft er den som i skal være obs på. Så tøv ikke med at gå til lægen hvis noget har ændret sig ved et modermærke.

img_4931

Godt nok ligner du lidt en omvandrende Ross i starten når du påføre moussen men efter at den har fået lov til at “trække” så kan du hoppe ind under bruseren og vaske det overflødige mousse af og woila du har en lækker glød! Men for guds skyld husk påføringshandsker!! Jeg gjorde det stunt at jeg påførte uden handsker og mine hænder lignede noget som selv ville gøre Gravballemanden misundelig!!!

ross

Men det gode ved at mousse farver med det samme er at du kan se hvor du er kommet til, så du slipper for hvide områder. Som du kan se på mig 🙂

img_5438

Det fremgår tydeligt hvor jeg ikke kunne nå 😀

Sprayen er mere diskret og efterlader dig knap så brun lige efter påførelsen, så her får du kun en lille glød men efter ca 7-8 timer har du en lækker tan du kan vise frem. Det gode ved Sunspa er at den giver dig en varm glød som ikke har et orange skær, hvilket nogle selvbrunere kan give dig. Her ser det rent faktisk ud som om at du har været på ferie under sydens sol! Så nu hvor vi endelig kan mærke at foråret rigtigt er kommet på besøg og benene skal luftes så er det jo rart at vi kan vise dem frem med en dejlig kulør. Og som plus indholder de anit-ageing og alovera og oveni hatten er de fri for parabener! YAY!

Sunspa kan du let købe i Matas eller hvis du ikke lige har sådan en i nærheden kan du også købe dem online på både Sunspa’s egen hjemmeside eller på Matas onlineshop.

Så nu er jeg gået fra at være godt vinterbleg til at være sommerklar!

img_5248

Før jeg fik kulør fra Sunspa

img_5429

Lige påført mousse

Og nu dagen derpå har jeg denne lækre kulør at vise frem 😀

fullsizerender-1

img_5459

Elsker min nye kulør! Den ser så lækker naturlig ud.Hurra for Sunspa

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar