Livet som mor

Ved mor altid bedst?

6. april 2017

Selvfølgelig gør hun det for du er dit barns mor og derfor er det nærmest en selvfølge at du kender dit barn ind og ud, men der er nu visse områder hvor du som mor må tillade at andre må tage den rette beslutning for dit barn! Her taler jeg om læger! Jeg ønsker ikke at udstille nogen ved navns nævnelse, men jeg tror godt at de fleste af os ved hvem jeg her referere til hvis, jeg blot siger – De Unge Mødre. Jeg forstår ikke hvordan man kan tro at man ved bedre end en hospitalslæge med 6 års uddannelse bag sig og erhvervserfaring oveni.

11146552_10152838722988587_7298984860471865609_n

Så jeg må erkende at jeg bliver en smule harm over den letsindighed den person har overfor sit barns ve og vel! Uanset hvor meget man end tror, man kender sit barn, så gør det på ingen måde nogen kvalificeret nok til at give et helbredstjek af sit eget barn. Det kan man på ingen måde formå uden en lægefaglig uddannelse bag sig, og det er godt nok ikke hvad den unge dame her har i baglandet. Så jeg bliver ramt i mit moderhjerte når jeg så læser, at hun selv mener at vide hvad der er bedst for sit barn. JO, det gør du nok hvis det gælder ting barnet ikke bryder sig om, mad det ikke vil spise, hvornår det bedst bliver puttet i seng, men at vide hvad der er bedst for et sygt barn, som lægerne på det skarpeste fraråder at du udskriver er i min optik uansvarligt!

Jeg forstår godt at hospitalets personale anmeldte det til kommunen fordi det barn bliver ikke taget hånd om på rette omsorgsfulde måde i min optik. Jeg tvivler på at der er mange som er uenig med mig her ?? Her taler jeg ikke om kys og kram, men om at lytte til fagfolk som trods alt har mere viden end hun har på det område.

playmobil-6660-%ce%b4%cf%89%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%bf-%ce%bd%ce%b7%cf%80%ce%b9%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%cf%89%cf%81%ce%bf

Og igen har jeg også meget svært ved at tro på at egen læge gav medhold i at det var rette ting at gøre, at udskrive sit barn efter at handlingen var udført og ikke før. Så hun ikke engang rådført sig før hun går så drastisk til værks. Hvilken læge ville mene at en borger uden en lægeuddannelse til at bakke sin vurdering og handling op med, har mere forstand på om det er sikkert at gå imod lægens ord? Jeg tror ikke helt på at der tales helt sandt, Beklager.

Vi mødre skal passe på vores afkom og det gælder også selvom vi måske ikke er enige med lægen, så ved de nu altså bedst i langt de fleste tilfælde. Hvis barnet er indlagt på hospitalet, så må vi tro på at det er for det bedste, og hvis vi ikke mener at lægen har ret, så må og skal vi søge svar hos en anden læge, overlæge, men at udskrive sit barn uden at have søgt råd og vejledning hos tredjepart er for mig dybt, dybt uansvarligt. Tænk hvis det skete noget imellem tiden? Kunne man tilgive sig selv for det? Jeg kunne ikke, men jeg ville heller ikke bare udskrive mit barn uden at have rådført mig med en sagkyndig person.

Lige et lille surtopstød herfra.

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar