Alt & Andet, Morlivet

Sådan får du den til at glide bedre

10. april 2017
img_4781

Vil man også gøre den mere personlig kan man som jeg, tegne trætte øjne på og klistre bogstaver på. Det står båt bagpå og på siden står der S for Samara

 

Har du også købt en af disse Retro Roller og syntes det virker ret tung og klodset for din lille klump at skubbe rundt med?

Jeg syntes at min stod og blev mere en pyntegenstand og samlede støv, mere end den var et legetøj. Så jeg gav den en god omgang WD40 og wupti. Nu ruller den så let som ingenting. Den føles knap så tung i det nu hvor den er så let at skubbe afsted. Før havde jeg følelsen af at skubbe en tankvogn.

Så op med ærmerne og giv den en ordentlig omgang smørelse.

Her kan du se hvor du skal give den et lille pift. Det er såre simpelt men ville dele det med jer alligevel.

img_4782

img_4783

img_4784

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar