Alt & Andet

Om lidt er jeg både dum og millionær!!

12. april 2017

04ad9aec500c4746912bf816b7e40730

Jeg ved bare at i aften er dagen hvor jeg vinder den store pulje i lotto. Også selvom Joachim B. Olsen siger at det er for dumme mennesker.

Jeg vil have lov til at drømme og dem skal jeg ikke bankes oveni hovedet for, bare fordi, jeg i nogens øjne så er dum. Men hvorfor er man dum bare fordi at man godt kunne tænke sig at vinde nogle skejser på en forholdsvis simpel måde, godt nok er det nærmest lettere at gro sig et par vinger end at vinde, men igen TÆNK HVIS DU VANDT! Lotto har valgt det helt rette slogan for hvem kunne ikke dagdrømme om det scenarie?? Jeg kan godt.
06e1f6fe-da3a-4da4-abd1-5fbc9286bea3_1000_krone_seddel

Og så tror jeg godt at vi alle kender den der følelse af at – idag vinder jeg for det kan jeg ligesom bare fornemme. Så lad os have lov til at dagdrømme vores “dumme” hjerner til en palmestrand og laguner.

Hvis jeg vandt ville jeg bede dem levere dem til døren på en europalle bare fordi at det skal være lidt sjovere at vinde. Kan man mon købe sig til den slags hmmm.

273229_16_9_large_968

Nå men vi ses når jeg er millionær.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar