Sådan er livet

Mit navn er kendt

2. april 2017

download

Det er lidt sjovt at se sit eget navn under navnelisten for kendte på minmave.dk og dejligt er det at se navnet er på vej tilbage. Sådan forældre! 🙂

Selv min fødselsdag er med på listen Kendte personer med fødselsdag den 07 november. Jeg takker ydmygt for at jeg også er med og mit navn og person er repræsenteret. Jeg tror aldrig helt at man vænner sig til den titel “kendt” og der er som sådan heller ikke noget fantastisk ved at være kendt. Det er i mine øjne bagsiden ved at arbejde i en branche hvor man er så offentlig og eksponeret. Jeg har ihvertfald aldrig set mig selv som andet end den jeg altid har været, og min kendisstaus som en følge af det jeg lavede.

Mange tror at alt er så fantastisk og bliver så meget lettere hvis man er kendt, men det vil jeg dog ikke mene er andet end en illusion. For der skal kæmpes hårdt og albuerne er meget spidse i showbizz. Alle vil jo have et stykke af kagen så her gælder alle kneb desværre. Den enes død, den andens brød. Og hvis man tror at der er penge i at være kendt så tager man også fejl (medmindre man er Hollywood materiale) for i Danmark ligger guldet dybt begravet, så lønnen er godt nok også derefter.

Så hvis man går efter at blive rig og berømt skal man nok sætte forventningerne ned til fattig men berømt. Der er da også nogle fordele som VIP fester/arrangementer  og invitationer til bio premiere etc. Men det er vist også her den stopper.

Hvis man vil leve af sit navn skal man knokle hårdt og vide at vejen til succes er lang, men mulig. Bare husk at der er mange om buddet og mange ønsker dig ikke den succes du så inderligt brænder for. Her er det vigtigt at tro på dig selv om dine evner for at gennemføre den rejse du har startet. Lad ikke nogen træde på dig for tro mig det vil de. Mange ser desværre ikke at du bliver til en stjerne og derfor bryder ud af flokken. Det kræver styrke, en stærk psyke og gerne et godt bagland. Men tro flytter bjerge så tror du på dig selv skal det nok lykkedes uanset hvad andre tænker og mener, deres mening betyder intet kun din!

barbarafonts

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar