Livet som mor

Min lille copycat

22. april 2017

Alle de søde sjove stunder som de små giver os her i livet. Jeg ser en mini udgave af mig selv og hvor er hun dog bare dejlig! ikke fordi at hun ligner mig men fordi hun forsøger at gøre som os voksne, og derfor er det også åh så vigtigt at vi tager ansvar for vores handlinger og opdragelse. Fordi de små gør som os da vi er deres mentor i livet. Så det er vigtigt at vare sin mund, udvise respekt og pli overfor sine medmennesker og ikke mindst handle fornuftigt så de små får en sund fornuft for hvad der er rigtigt og forkert.

Men jeg må lige dele denne video af den lille som lige gør sig klar til dagens strabadser. 😀

[vidcore vid=”yQ41Bvyx”]

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Nora 22. april 2017 at 15:00

  Åå så herlig video <3 Ha en fin dag!

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 24. april 2017 at 9:42

   1000 tak Nora. Hun er så herlig! Og samme til dig!

  Skriv kommentar