Hvem er jeg?

Masterchef minder

22. april 2017

426557_10151336717683587_1186934151_n

Jeg husker tydeligt min deltagelse i masterchef sammen med en flok skønne mennesker. Det var både en fantastisk og på samme tid frygtelig oplevelse. Fantastisk fordi både TV hold, værter og deltagere var super søde og frygtelig fordi jeg koksede rundt i grøntsager og kød, stressede min hjerne ud på opskrifter og ved ikke hvad. Jeg elsker at lave mad men ikke på tid og ikke med retter som jeg ikke har en dyt kendskab til! Jeg laver mest solide danske retter med en go fed sovs, yep det er min favorit! Så at stå der og kokkerere efter de helt store gastronomiske evner er nok ikke lige mig. Kartofler og bøf snasket ind i fed sovs er nok ikke lige Masterchef style 😀 Så det stod nok lidt i kortene at det skulle ende galt, så jeg nærmest tiggede og bad en eller anden gud oppe i himlen om at lade mig ryge på røv og albuer ud af Masterchef! Han hørte mig vist til sidt 😀

Men jeg takker for oplevelsen og vil altid have det minde kært!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar