Alt & Andet

Kom bar do’ på farten

5. april 2017

Vi er igen hjemme i Århus efter nogle dejlige dage i både København og Malmö – Sverige. I sverige fik vi også set Thure Lindhardt som inviterede os med ud på optagelserne på Broen IIII. Det var dejligt at se kendte ansigter, som jeg ikke ser helt så ofte efter at jeg har forladt København, og rykket hjem til Århus igen efter 14 år i Hovedstaden. Men sådan er livet jo så uforudsigeligt og det er kun godt, at det er det for jeg tror hurtigt at vi kan blive enige om, at det er et få tal af os der gerne ville kende vores liv fra start til slut.

img_4674

Jo, jeg savner da København, men jeg er der jo ret så ofte, sådan cirkus hver fjortende dag, så det er til at overkomme savnet.

Jeg elsker at være tilbage i Århus, misforstå mig ikke, men når man har opbygget et netværk i en anden by så er det lige med at vænne sig til noget “nyt” som før var den trygge base men nu er mere fremmede for mig så jeg skal starte “forfra”

Istedet får min datter og jeg oplevet en masse på vores overfart med færgen, og på de danske veje. Så det er jo hyggeligt nok. Det er for mig at foretrække at tage færgen da vi kan lege og gå rundt på færgen istedet for at sidde i en bil i 3 stive timer. Her kan den lille hygge sig i lege rummet eller se tegnefilm i deres TV afdeling eller vi kan gå en tur rundt på færgen.

img_4670

Og så er udsigten jo bare betagende!

img_4677-1

img_4680

Jeg syntes klart det er pengene værd at tage færgen og ikke køre over Storebælt, og dine unger vil takke dig for at du valgte færgenruten og ikke en endte på bagsædet af en bil i 3 timer, det gælder også DSB og her risikere man også en del forsinkelser efter hvad jeg ofte høre og deres rejsekort er heller ikke altid lige optimal når man har børn med på slæb. så ved at vælge færgen bliver turen også lidt kortere . Det føles ihvertfald sådan når du kun har en 75min sejltur fra Odden til Århus og omvendt.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar