Sådan er livet

Jeg troede aldrig, det ville overgå mig

3. april 2017

blog1

Jeg havde altid svoret at jeg aldrig skulle ende som alle de andre piger/kvinder.

Næh nej, jeg skulle aldrig begynde at blogge på min egen platform istedet for at skrive for et blad/magasin. Det var der jo alligevel ingen der gad at læse, for hvorfor skulle jeg være interessant at læse om? Havde jeg egentlig noget på hjerte som var nævneværdigt!

Men nu er jeg kommet dertil hvor jeg har fundet værdien i at blogge for min egen personlige vindings skyld. Det har hjulpet mig med at komme af med nogle tanker som havde brændt sig fast inde i mig. Ting som jeg bare havde brug for at læsse af og lette en tung sten fra mit hjerte, så derfor fandt jeg det healende at blogge. Jeg håber selvfølgelig at jeg kan dele noget læseværdigt indhold som ikke kun kan gavne mig psykisk, men også den der måtte læse min blog. Så man har et standpunkt til man tager et nyt.

Men jeg syntes at det er vigtigt at det indhold jeg deler ikke kun handler om mig og min daglige trummerum, men at  indholdet også skal være noget brugbart for de fleste af os. Noget som kan gøre dagligdagen lettere. Følelsen af at kunne dele ud af nyttige/vigtige informationer føles i sig selv meget rart og er for mig værdien jeg finder i at blogge udover førnævnte. Derfor vil jeg nok gøre det til min niche at bringe brugbar viden om bla sikkerhed, ting vi skal være obs på, og håber at i vil tage godt imod mig som blogger. Hvis i synes om mine indlæg må i meget gerne kommentere og dele min blog. Det vil jeg sætte stor pris på! Men jeg er glad hvis blot i kan bruge min blog til noget som helst.

 

photodune-4493278-im-a-blogger-xs

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar