Livet som mor

Hjælp vi har lus

23. april 2017

Det skulle jo næsten ske og det gjorde det så! Vi har fået en invasion af lus :O Det er jo noget som nærmest enhver forælder frygter men ikke kan slippe udenom. Og nu var det altså vores tur. Sidder her og taster alt imens jeg har luseshampoo i lokkerne. Den lille er hos hendes far og jeg har grebet knoglen og bedt ham tætte hende og vaske hendes hår hvis der ryger nogle lus i fælden. Det var et opkald fra en forælder hvis børn har leget med min datter der ringede og informerede mig om at deres børn desværre har lus og derfor bad mig tage mig af det eventuelle problem vi har på hånden. Aldrig har jeg stormet så hurtigt ned i Føtex som her! Jeg var hurtigere end Lynet Steve McQueen.

img_5218

Jeg troede godt nok ikke lige at jeg skulle sidde her og bekæmpe lus i en alder af 36, men sådan er det når man har børn. Men for filan da det er en ulækker tanke, at der kravler små blodfede lus rundt i mit hår. Hvis jeg altså nåede at få nogle nye beboer på øverste etage! Herut blev der sagt!! Men værst af alt er hvis hun smitter andre børn i vuggestuen eller bare ude i det offentlige rum. De kryb skal ikke spredes men udryddes! Jeg ved godt at man ikke kan gøre for hvis ens barn får lus og smitter andre med disse små mider, men som forælder er det ofte en pinlig tanke at være kilden til denne epidemi og det vil vi jo helst være fri for at være. Det burde være sådan at vi ikke burde skamme os men sådan er mange af os jo desværre ikke sat sammen. Men  så længe at vi holder sunde og raske børn med en god hygiejne så kan vi ikke forlange så meget mere af os selv. Vi gør vores bedste og udrydder selvfølgelig de kryb så snart vi har kendskab til deres tilstedeværende!

fullsizerender

 

Relaterede indlæg

2 Kommentar

 • Reply Nora 23. april 2017 at 19:03

  Heldigvis er lus noe som ikke er der for alltid! Lykke til med fjerningen. Ha en fin kveld 🙂

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 24. april 2017 at 9:41

   Ja det har du ret i! Men urh hvor er de nogle væmmelige kryb :S

  Skriv kommentar