Livet som mor

Hip hurra! det min fødselsdag

9. april 2017

Vi havde den bedste dag igår, da vi fejrede at min lille skat blev 2 år!! Jeg kan stadig ikke helt få ind at det er 2 år siden at jeg blev mor. Tiden stikker af fra mig! Hvad skal jeg så gøre når hun ikke vil overkrammes mere, over kysses mere, og er for stor til at gide mor mere når hun slår sit knæ og jeg skal puste det godt igen, når jeg ikke skal læse godnat historie mere, når jeg ikke kan løfte hende op i mine arme og svinge hende rundt alt imens hun flækker i et stort grin. Mor krise er på vej og hun er kun 2 år ! ÅH GUD!

img_6720  img_4739   Ja, jeg piver lidt men syntes bare at det max var et år siden at hun kom til verden, tid STOOP!

Hun fik nogle fine gaver men da vi holder en stor fødselsdag senere på måneden (pga min niece også fylder i april – slår vi dem sammen) fik hun ikke alle gaverne -bløde pakker. img_4750-1 img_4749-1img_4748-1

img_4755

 

 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply Jeannette West 9. april 2017 at 17:13

  Min søn fylder snart 18. Jeg kan huske hans fødsel som var det i går. Tiden er fløjet med lynets hast. Det går alt for hurtigt. Da han fyldte 5 var det slut med kys og kram. Men det kommer igen. Det sidste års tid har jeg fået lov til kys og kram igen. Og det er det skønneste i hele verden. Tillykke med hende 🌞🌞🎈🍰🎂

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 9. april 2017 at 17:22

   Hej Jeannette. Ja tiden flyver bare derud af uden at man selv når at følge med, og wupti så er de store. Jeg er da glad for at jeg kan finde trøst i at det kommer igen med kys og kram, når den dag oprinder hvor hun ikke gider det mere. Så må jeg huske på dine ord om at det kommer igen. For vi mødre vil jo bare omfavne vores unger til hudløshed. 😀 Mange tak, vi havde en skøn dag sammen med familie og venner.

 • Reply Nora 9. april 2017 at 18:47

  Åå så fin! Gratulerer med dagen til henne <3

 • Skriv kommentar