Sådan er livet

En frygtelig uge som knuste mit hjerte

16. april 2017

Det har godt nok været en ret så frygtelig uge for mit vedkommende! Det startede med at jeg på vejen hjem fra København fik en bil op bagi min fordi hun overså rødt lys 🙁 Så der fik jeg en bule i min bagkofanger, og kun en uge efter sker det igen! Jeg skal svinge til ventre og holder ind bag de to i forvejen holdende biler som også skal svinge til venstre. Det overser den bagfra kommende bilist og hamre op i min bil med 60 kmt. Så igen må jeg hele del information igennem og melde skade påny.

15873320_10154210313593587_4171866120454676527_n

Men værst af alt er at her til morgen lukker jeg min elskede hund Rynke ud for at morgentisse, men efter noget tid undre det mig at hun ikke står og vil ind, så jeg kigger ud og det syn som møder mig er et mareridt for enhver hundeejer! Hun ligger på ryggen og har voldsomme kramper. Benene stritter stift og op vejret og hun har spasmer.

Jeg spæner ud i strømpersokker og skider på vådt græs og hunde høm hømmer. Jeg samler hende op men kan ikke få kontakt til hende. Så jeg løber ind imens jeg tuder og panikker. Jeg får fat i dyrehospitalet og vi suser derud. Jeg måtte vente en time på svar på blodprøver som ikke viste noget. Så nu skal hun MR-scannes for at se om hun har en hjernesvulst eller haft en blodprop. Det er så frygteligt at stå her og ikke vide fra eller til. Hun er indlagt til imorgen, så må jeg se om jeg får hende hjem eller om det er helt galt.

Mit hjerte er knust! Ikke nok med at jeg fik hende i gave af en nu afdød veninde men hvis jeg skal miste hende på samme måde som jeg mistede hende! Jeg elsker den hund og hun betyder jo både noget pga hvem jeg fik hende af og fordi hun er den skønneste hund jeg nogensinde har haft!

13423769_10153679906058587_281949621383197838_n

Det gør så ondt at sidde her og bare vente i uvished!!!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar