Sådan er livet

At være selvstændig

24. april 2017

bliv-selvstaendig-ivaerksaetter

Jeg må indrømme at jeg bare trives bedre med at være min egen chef og selv tilpasse mine arbejdstider. Der er godt nok en hel del mere arbejde i at være selvstændig men jeg har intet problem med dette når nu det er noget som jeg brænder for og ønsker skal have succes.

Der er jo ulemper og goder ved alt man laver stort set! Og her er hagen jo så de lange arbejdstider, men til gengæld bestemmer jeg selv hvornår jeg vil holde en pause, og hvornår jeg vælger at holde fyraften. Men så er der jo også det økonomiske aspekt i dette, og her mener jeg både et startkapital. Det kan man enten låne til via sin bank hvis de kan se ideen i dit produkt, eller du kan finde nogle investorer som også kan se succesen i din ide og derfor gerne vil være med på at sætte det til værks, eller også må du igang med lottokuponen 😀 Leje af lokale hvis dette er nødvendigt, en producent hvis du ikke selv har mulighed for at producere din ide/produkt, så skal der også findes nogle at samarbejde med, og regnskab, her har jeg ihvertfald brug for en revisor da jeg ikke er noget matematisk geni. Så medmindre at man er det så er en revisor altså en ret god ting at have ved hånden. Og så skal man også huske at lave et årsregnskab til skat så man ikke får et kodylt skattesmæk! For det får man hvis man ikke aflevere til tiden og det kan gøre ondt på et nyopstartet firma som mit.

img_5220

Og mange af os er også nødt til at være vores egen personlige assistent, sekretær og bogholder i begyndelsen. Så det er ikke blot en dans på torneløse roser i begyndelsen vil vi træde på nogle torne.

Multi-tasking man

Multi-tasking man

Kan man så starte op som selvstændig og samtidig være alenemor? Ja, det kan du tro at man kan. Det er kun yderligere motiverende at være mor fordi at vi ønsker jo kun det bedste for vores afkom, og hvilken bedre måde at skaffe mad på bordet end med et firma som giver økonomisk afkast! Men som det er med alt andet så tager det tid før man virkelig kan mærke at der er en Cash Cow i nettet. og her er det jo vigtigt at man tager højde for dette og derved har en side geshæft som kan fylde det gabende hul på bankkontoen indtil der er en rimelig nok cash flow til at man kan dække sine udgifter og have et retfærdigt rådighedesbeløb.

p1060295-rw2-2-jpg

Men hvis man ser bort fra alt det praktiske så er det helt fantastisk at have opbygget noget selv og se det få succes og vokse sig til noget stort.  Så har du en ide som du tror kunne blive en succes så tøv ikke med at føre den ud i livet, for der er kun en som står i vejen for at det ikke sker og det er dig selv. Så bare klø på og giv den fuld skrue.

Men din succes afhænger kun af en ting – god service, et godt produkt og lyt til dine kunder!  Uden jer er jeg og alle andre firmaer en fiasko. Det er jer forbrugere som vi alle sætter vor lid til og derfor skal vi også sørge for at levere et produkt som ikke er mindre end perfekt. Noget som er jer værdige.

Så jeg håber inderligt at jeg kan leve op til det!

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar