Alt & Andet, Morlivet

Secondhand – Reshopper

22. marts 2017

Jeg kan ikke sige det nok, jeg ELSKER secondhand shopping. Især når det gælder ting til de små poder. De vokser sig så hurtigt ud af tøj og sko, og legetøj for den sags skyld. Så man kan altså gøre sig nogle fantastiske køb ved at handle secondhand. img_4330

Jeg fandt selv lige nogle lækre sko til priser fra 30kr til 70kr. Jeg er på ingen måde et mærkedyr, men falder jeg for et par sko som tilfældigvis er et brand, så køber jeg dem gerne, så længe det er genbrug. For må erkende at jeg ikke gider spendere 700kr på et par sko som hun bruger i et par mdr eller tre. Jeg fandt bla. de søde beige sko fra Angulus til 50kr. Ved at spare en masse penge på fodtøj og tøj kan jeg istedet give min datter andre fede oplevelser i hverdagen og ferier.

Dem har jeg et blødt punkt for fordi, de har et klassisk men tidsløst look, som er lige i min ånd. Og hvor fandt jeg så disse vidundere henne, jo det var på appen Reshopper, og som navnet afsløre er det secondhand selvom man også kan være heldig at finde helt nye og ubrugte vare til salg. Det gode ved Reshopper er, at man kan købe alt til børn. Og det er kun salg af ting til børn. Så man kan bare gå i krig med at søge efter det man leder efter. Jeg kan kun varmt anbefale Reshopper, og fordi den som standart indstilling søger i dit nærområde er det let at få et overblik over hvad der er lige i nærheden.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar