Sådan er livet

Mord på hjernen

30. marts 2017

47149059-wallpaper-horror

Er du også en af dem som er bidt af en gal seriemorder? Altså ikke i ordets bogstavelige forstand, men elsker du også de dokumentarserier om div seriemordere?

Jeg kan sidde en hel aften og bare øje æde det ene afsnit efter det andet! Det at komme ind i hovedet på en morder, uanset om det er passionsmord, impulsmord eller bare ren ondskab. Hvad får dem til at ryge derud hvor et liv er værd at tage. Mange ting som jeg finder interessant ved menneskehjernen.

Jeg har samlet en liste over de bedste dokumentarserier om mordsager og seriemordere. Mange af dem kan du streame via https://www.youtube.com

1 Born to Kill – de værste serier mordere

borntokill-news-450x306

2 Most Evil – de værste mordere top 100

3 Crime Investigation Australia  – blandet historier

4 FBI Files – blandet historier

5 Twisted attraction – par som dræber

6 Deadly women – kvinder der dræber

7 Forensic Files – blandet historier

8 Couples who Kill – par som dræber

hqdefault

9 Dødens Detektiver – blandet historier

10 Swamp Murders – mord i sumpene

Man skal dog lige være forberedt på at nogle af disse serier er meget grafiske og man vil se billeder af ågerstedet, så de er ikke for sarte sjæle. Men trænger du til at blive rystet lidt helt ind til marven eller keder du dig bare lidt, og er du rustet til den slags TV, sluk lyset og frem med de levende lys og skab en uhyggelig men trods alt en hyggelig atmosfære og dyk ned i landet af psykopater, mordere og andet skidtfolk.

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar