Sådan er livet

Min favorit creme

24. marts 2017

Jeg bliver nødt til at dele dette med jer. Jeg har endelig fundet en creme som min hud er gode venner med. Jeg lider af allergi, og har utroligt svært ved at finde en creme som min ellers ret tørre hud har et godt sammenspil med. Så nu slipper jeg for at ligne en øgle.

Cremen er intet ringere end Matas natur creme, som både fåes som dag og natcreme. Jeg har begge og bruger også seriens skrubbecreme. Jeg er meget glad for denne og min hud eeeeelsker den! fullsizerender-jpg

Jeg har prøvet alle mulige dyre mærker, men de hjælper ikke en disse og min hud er lige skællet, og tør dagen efter. Og fede cremer er jeg bare ikke fan af, fordi de tager ofte lang tid om at trænge ind i huden og derfor fedter længe efter. Jeg søgte en creme som fugtede, efterlod min hud blød og lækker og var trængt ind efter kort tid, så jeg kunne lægge make-up eller hoppe i seng uden at mit ansigt lå limet fast til hovedpuden. Og så en creme der var til at betale for penge uden at jeg følte jeg smed penge ud af vinduet. img_4448Så har du også ledt og ledt uden held, og ikke gider bruge en formue på en fugtighedscreme, så tror jeg svaret er her. Jeg kan ihvertfald varmt anbefale denne creme.

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar