Morlivet

Mæslinger er på vej og holder døden i hånden

28. marts 2017

kathe-kollwitz-mother-with-dead-child

Jeg sidder her og har det rent faktisk psykisk dårligt over den artikel jeg lige har læst omkring spredningen af mæslinger i Europa incl Danmark! Frygtet børne-sygdom stormer frem: Danmark er i farezonen

Den dødelige sygdom mæslinger har fremmarch i EU nu! Jeg blev trist til mode og mit moderhjerte smerter nu! Især fordi jeg tænker på alle de stakkels børn der må bøde med livet fordi nogle forældre mener at det er bedre at undlade at vaccinere deres børn. Det her ender i en massegrav i værstefald.

measles_2_271942b

Jeg har en klump i halsen og føler nærmest angst fordi jeg ønsker virkelig ikke at nogen børn skal dø før det får forældre op af stolen og får deres børn vaccineret. Skal der virkelig døde børn på bordet før det at vaccinere bliver taget seriøst??

maeslinger

Please for gudsskyld red jeres børn fra denne skrækkelige sygdom, som kan frarøve dem deres liv. Lad nu være at være naive og tro, at det ikke kan eller vil slå dem ihjel blot fordi du eller nærmeste ikke er vaccineret og har overlevet! Det har du kun fordi at vores folkeimmunitet har været stabil pga folk har fulgt vaccineprogrammet men nu hvor et alt for stort antal har fravalgt vaccinen er vores folkeimmunitet begyndt at have huller, som sygedommene nu smutter igennem.

div-blomster-005

Vil du ikke redde liv? Har du modet til at tage chancen og se om dit barn overlever? Nu er det ved at være ret så meget alvor og tiden render snart ud!

Her er en liste fra blot et sogn i landet, over antallet af børn der døde af mæslinger i 1800 tallet pr år. MÆSLINGER OG SKARLAGENSFEBER I 1800-TALLET Her ender vi igen hvis vi ikke handler nu!!!

jeg-tager-mit-barn-med-til-begravelse-men-skal-han-se-sin-oldemor-doed-300x225

Jeg ber jer virkeligt på mine grædende knæ om at tage det her alvorligt og kig på jeres børn og så spørg dig selv om din beslutning om at være imod vaccine er det værd!?

 

Relaterede indlæg

4 Kommentar

 • Reply tvseriemagasinet 29. marts 2017 at 0:50

  Jeg kunne ikke være mere enig, det er så vigtigt at passe på sine børn og ikke lade en principsag komme i vejen for sit barns helbred. Børn skal ikke bruges til at bevise en pointe, man skal sgu passe på dem!

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 29. marts 2017 at 8:00

   Det er nemlig gået hen og blevet en principsag for alt for mange. Men jeg tror at vores gode helbred har gjort at mange tror at bivirkningerne er værre end sygedommene. Det vil haver fatale konsekvenser.

   • Reply tvseriemagasinet 29. marts 2017 at 13:35

    Præcis, og det er rigtig skræmmende, at nogen folk glemmer det store billede i den her sag. Hvis folk blev mindet om de ting du beskriver, ville de vide hvor vanvittigt heldige vi er med de vacciner!

    • Barbara Zatler
     Reply Barbara Zatler 30. marts 2017 at 17:29

     Ja, det er en meget skræmmende udvikling. Tak fordi du mener at jeg har beskrevet det godt! Men desværre mener mange stadig at det ikke er sådan, det hænger sammen, og de eneste der taber på den bekostning er børnene 🙁

  Skriv kommentar