Livet som mor

Foreviget øjeblikke

20. marts 2017

Vi kender det alt for godt, vi skal forevige ethvert øjeblik med vores lille guld. Vi knipser løs med billeder til højre og venstre. Jeg er selv en af dem som skal fange alle øjeblikke, men helst de sjove hvor barnet vil hade mig når hun bliver voksen. Men hold nu op hvor jeg elsker de grimasser der passer, som jeg har foreviget 😀 img_4407

Jeg syntes ikke man kan få nok billeder af de små, de vokser så hurtigt, så jeg er nødt til at fange de søde, sjove og skønne øjeblikke imens hun er lille. Snart er hun så stor, at det med foto gider hun ikke. Og hun er nok også travlt med så meget andet til den tid

img_4408

Jeg har valgt at dele nogle af de mest sjove momenter fra hendes liv indtil nu.

img_4409

Kan man andet end at trække på smilebåndet når man ser på de minder man har samlet gennem tiden? Har du også hængt nogle af dem op på væggen ligesom jeg?

KH

B

 

 

 

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar