Sådan er livet

Knald i låget!!!

29. oktober 2016

Arrrgh…. Død og pine!

img_2878

For hulen da også jeg HADER migræne!! Den kom lige så stille snigende ind på mig forleden aften ligesom jeg sidder og hygger mig med at skrive et indlæg. Måtte pænt kapitulere og daffe i seng, og tænkte at lidt søvn nok kunne få kål på den i løbet af natten, MEN nej ! :O Hele natten gik med at vågne op og erkende at den var der stadig og nagede mig.

Kl 07 gik den altså bare ikke længere og jeg måtte vække den lille og slæbe hende med ned på apoteket (her i Malmö hvor vi pt er på mini ferie)og pænt bede den søde apoteker om at finde det stærkeste migræne medicin hun kunne hoste op med. Åhh. Jeg kunne kysse hende lige nu for efter blot 10 min var skidtet væk 😀 Hurra for migræne medicin og for Sveriges receptfrie medicin regler på visse præparater som Danmark godt kunne lære lidt af.  Så nu kan jeg igen være mor 100%

img_2879

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar