Morlivet

Frygten for at glemme.

28. oktober 2016

Alarmen over dem alle.

img_2619

Vi kan alle have dage hvor vi går med hovedet under armen, og derfor stresser, glemmer og dummer os. Men det værst tænkelige scenarie er dog at glemme vores guldklump i bilen. Og det er uanset om det er på en varm sommerdag eller en kold vinterdag. Begge dele er frygteligt for både mor og barn. Så her er en alarm fra Sunshine baby som kan være til gavn uanset om man tænker “jeg glemmer da aldrig mit barn” Det tænkte de forældre nok også som alligevel så glemte 🙁

Hvad kan den så helt præcis? Jo nu skal du bare høre, den registrere når barnet at fastspændt i sin barnestol og bliver efterladt/glemt, og derved alarmere forældre via en app til mobilen straks (jeg ved faktisk ikke om der også medfølger en ekstra alarm til nøgleringen) Men ellers så fungere den via din smartphone.

product-img-new-500x500Jeg tænker at jeg selv skal have en for jeg kan godt se det nyttigt på de dage hvor man bare har travlt. Ikke at jeg glemmer mit barn men better safe than sorry. Især for os alenemødre som ikke har en ekstra til lige at sige “hov du glemte da vist noget gjorde du ikke?” Følg linket her sunshinebabyalarm.com

 

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar