Morlivet

Fare for fare??

28. oktober 2016

colourbox999269-sikkerhed-barn-stikkontakt

Jeg vil gerne dele denne side med jer mødre, så vi kan føle os lidt mere sikre i hverdagen. Selvfølgelig passer vi på og gør selv vores for at der ikke sker noget med vores små guldklumper, men det kan ingen skade gøre at lige skimte siden sikkerhedsstyrelsen omkring sikkerhed for de små mellem 0-3 år. Vi kan jo ikke altid have øjne i nakken og som alenemor skal vi jo ofte jonglere mange bolde på samme tid med at vi holder styr på poderne. Det kan hurtigt gå galt, og hvem kan tilgive sig selv det? Ingen.

Jeg fandt den til gavn for der var faktisk ting som jeg ikke vidste var farlige for de små. Man er jo aldrig for gammel til at lære 😉

sikkerhedsstyrelsen_logo_230x69_transparent

Der findes både gode råd om sikkerhed og videoer som illustrere at der er hold bag deres “advarsler” Følg linket her sikkerhedsstyrelsen.dk

Relaterede indlæg

Ingen Kommentarer

Skriv kommentar