Life as a singlemom

Den første!

26. oktober 2016

Så kommer jeg med mit første indlæg på denne blog. Først og fremmest vil jeg gerne kort præsentere mig selv og hvorfor jeg har valgt at begynde at blogge. Jeg har i en del år arbejdet som undertøjsmodel, så det har jeg levet af og rejst verden rundt via. Men jeg kan nu også andet end at gå lettere påklædt på arbejde. Jeg har skrevet for div blade såsom Kig Ind, Alt for Damerne, Playboy magasin, FHM (den amerikanske udgave) og et få tal af andre blade som jeg ikke lige kan få ind på lystavlen lige nu. Men da det jo heller ikke skal være et CV jeg er igang med skal jeg gøre det kortfattet. Jeg har optrådt som TV personlighed i div programmer og lavet en smule skuespil, og det blev da også til en biograf film el to. Men min passion lå nu ved at stå foran et kamera. Den dag idag laver jeg få modelopgaver og fotografopgaver. Jeg driver mit eget firma Refounds hvor jeg sælger ting & sager, antik og andet krims krams. Det er stadig kun i forstadiet så der er ikke helt gang i den endnu. Ja og så skriver jeg lidt artikler for udenlandske blade og magasiner i ny og næ. Og så er jeg hjemmestuderende da jeg valgte at få taget mig den tid jeg ikke havde før pga karrieren til nu at få papir på mine evner. Og så har jeg valgt at min datter så er hjemmegående indtil januar 17. så hun er lidt mere modnet til at starte vuggestue. 21 mdr.

Mit CV ser lidt anderledes ud idag hvor jeg også kan sætte flueben ved mor, men ikke kun mor men alenemor anno 2015. Det er altid en omvæltning når den man troede at man skulle blive gammel, få hænge patter + rynker sammen med ikke lige var ham alligevel.  Det er også en af hovedgrundene til at jeg valgte at begynde at blogge. Jeg vil gerne sætte ord på det som mange af os mødre og alenemødre går og tackler med i dagligdagen.

img_2860

Det er hårdt at være alenemor når man samtidig går med skyerne hængende lavt. Det har været en svær periode at skulle være der 100% for et lille væsen og oveni hatten have fugtige øjne. Det i sig selv at være alenemor er ikke som sådan hårdt, det kan vi kvinder sagtens klare da vi er stærke køn, men derfor er det ikke forbudt at sige at nogle dage er hårdere end andre dage.

Det er de dage vi skal huske os selv på at vi har den største gave i livet, og det er vores børn. Min lille klump er nok til at få et smil frem hos mig når jeg beundre hende. Hendes store smil får mig til at glemme alt for en stund! Men det jeg gerne vil skrive om på min blog er livet som mor, børnetøj og her handler det ikke om dyre brands for at vise at jeg har overskud, og kan signalere at her har vi råd, men til helt helt almindeligt tøj som bare ser drøn godt ud og klæder lige præcis dit og mit kærlighedesbundt. Jeg vil smide lidt out fits op som alle har råd til og som stadig er af god kvalitet, men måske ikke lige hedder Karl Lagerfeld etc. Noget vi alle kan sige wauw til og selv rende ned og købe. 🙂  Også til os voksne i ny og næ. Så har jeg en ugens fund hvor jeg vil smide lækre sager op, og det kan være alt fra nyt til brugt, ja jeg er fan af second hand køb for her er virkelig penge at spare på de lækre ting der findes derude til ungerne, få af os gider at smide bundter af pengesedler efter en flyverdragt etc som de kan passe en sæson eller blot få mdr, på bla sko og bukser. Næh, jeg mener ikke man slår skår af glasset ved at købe second hand. 

Udover det vil jeg skrive om dagligdagen – Både de dage jeg ikke magter noget og bare vil gemme mig væk under dynen og de dage hvor solen skinner.  Så vil jeg gerne skrive lidt om indretning af børneværelset og de søde ting man kan finde derude i det store butikshelvede. For ja jeg er ikke fan af at shoppe, men derfor falder jeg stadig over ting hist og her som jeg gerne vil dele med jer.  Så alt i alt vil min blog handle om livet som singlemor og den mere overkommelige billigere livsstil. Det kan vi da alle tage og føle på! 😀

Idag valgte vi at gå en lille tur og nyde de smukke efterårsfarver. Tror der var en der nød det til fulde! Så idag var bare store hygge dag med min lille pige!

HUSK! At her må man gerne stille spørgsmål man måske burde have til noget her i livet, og nej det behøver ikke handle om babylort, gylp eller madlavning!

 

7 Kommentar

 • Reply Carsten 26. oktober 2016 at 23:05

  Glæder mig til at følge din blog.

 • Reply Mette 27. oktober 2016 at 7:05

  Glæder mig til og følge med ,og ikke mindst held og lykke med bloggen , rigtig god start som mange mødre kan få gavn af 🙂

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 27. oktober 2016 at 8:13

   Mange tak og det glæder mig at du vil følge min blog 🙂

 • Reply Rebekka 27. oktober 2016 at 7:16

  Jeg synes det alletiders ide du kommet frem til at lave en blog .specielt det emne om være alene mor . Alt held og lykke og jeg følger også med på sidelinjen her:))

  • Barbara Zatler
   Reply Barbara Zatler 27. oktober 2016 at 8:14

   Jeg ville bare gerne dele lidt ud af de tanker og ting vi går og tumler med især som alenemødre. Dejligt at du gider følge med!

 • Reply Preben Steen Nielsen 27. oktober 2016 at 13:18

  Tillykke med bloggen, Barb!

  Del endelig dine indlæg på facebook også, så jeg husker at klikke forbi og læse med.

  Kram, Preben

 • Skriv kommentar